men-and-dog

Wanneer heb jij voor het laatst

naar jezelf geluisterd?

Coaching door Experts

Stack of Stones 590×332
 
 
 

POTENTIEEL ONTWIKKELEN IN ORGANISATIES

Wat is jouw thema?

Burn-out vrij

Re-integratieprogramma voor de medewerker na een burn-out
No cure No Pay

Programma

Millennials

‘Een gewaarschuwd mens telt voor twee’

Na inspanning ontspanning
Burn-out preventieprogramma

Programma

De Burn-out Journey

‘Wat zou mijn volgende stap kunnen zijn?’
‘Ik weet niet wat ik wil’
‘Ik wil weg maar weet niet waarheen’
‘Ik wil voor mezelf beginnen’

Programma

Balans

‘Ik voel mij opgebrand’
‘Ik heb moeite met afgrenzen’
‘Ik meld mij steeds vaker ziek’
‘Ik heb moeite met werk afkrijgen’
‘Ik wil beter leren plannen’

Programma

Zit jouw thema er niet bij? Of heb je een andere vraag? Bel ons voor een verhelderend gesprek op 020-2800800.

INTEGER EN RESULTAATGERICHT

Weten. Doen. Performance.

Performance..
Je hebt geleerd hoe het moet. Je doet het ook. En toch lukt het niet. Je prestatie is niet optimaal. Performance blijft uit. Persoonlijke blokkades? Ineffectieve zelfbegrenzing? Coaching helpt om zicht te krijgen, op jezelf, je potentieel en daarmee op de weg naar een betere performance.
Hoe wij coachen..
Wij coachen resultaatgericht en waar nodig confronterend. Maar altijd integer en met respect en compassie voor de coachee. Onze coaches zijn ervaren en gecertificeerd. De inhoud van onze coaching-trajecten wordt nooit gedeeld met opdracht – of werkgevers zonder schriftelijke toe-stemming vooraf van de coachee.
Waarop wij coachen..
Bij ons wordt coaching ingezet voor een specifiek doel dat bij aanvang wordt overeengekomen, maar dat tijdens het coachingsproces zonodig kan worden aangepast. Doelen zijn doorgaans de ontwikkeling van specifieke competenties, het overwinnen van persoonlijke blokkades, het ontwikkelen van zelfbegrip en zelfbewustzijn of het aanleren van nieuw gedrag.
Rol coach en coachee..
De coach geeft ondersteuning en feedback. Hij biedt ruimte aan het potentieel van de coachee. En voorziet in steun en veiligheid voor de coachee om onbekende gevoelens en gedachten toe te laten en nieuw gedrag uit te proberen. De coachee leert zijn blik te verbreden en autonomer te handelen. De coachee is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen ontwikkelingsproces.

WETEN. DOEN. PERFORMANCE.

Coaching in 4 fasen

I. Kennismaking
In een kennismakingsgesprek met een van onze coaches leggen we uit hoe we werken en bespreken we de aanleiding van je vraag of problematiek. Op basis van dit gesprek doen wij een voorstel. Voor teams geldt een vergelijkbaar proces.

II. Behoefte, doel, test
De eerste stap in coaching is het helder krijgen van je coachvraag en -doel. Ook gebruiken wij in deze fase een persoonlijkheidstest waarmee we je inzicht geven in je bewuste en onbewuste drijfveren (macht, performance en relaties) en persoonlijke voorkeursstijlen.

III. Coach-traject
Het coach-traject omvat gemiddeld 5-7 sessies bestaande uit gesprekken van ca. 1,5 uur. Wij hanteren een interval die voldoende ruimte biedt om de nieuw verkregen inzichten in praktijk te brengen.

IV. Evaluatie
Ongeveer 3 maanden na afronding van het coach-traject vindt er een evaluatie plaats tussen de coach en coachee. De evaluatie biedt ruimte om te reflecteren op het in praktijk gebrachte en kan gebruikt worden voor oriëntatie op vervolgstappen.

ONZE COACHES

Cees Zakelijk
Cees Stegenga


Monique Zandbergen


Roeland Weebers


Caroline Olde Rikkert


Ed van den Heuvel

jasja
Jasja de Lat
Caroline van de Rest

Caroline van de Rest


Gert an den Anker


Ervaring van onze Coaching klanten

“Mijn loopbaan heeft veel baat gehad bij het sparrend coachen met Pawlik” – CEO in de
sector Bouw & Infra

“Ik heb echt leren leiding geven door Pawlik”
– Manager bij Makro/Metro

“Doorbraak in mijn relatie met mijn manager heb ik bereikt door de confronterende aanpak van de Pawlik coach” – Leidinggevende bij Rabobank


Meer over PAWLIK consultants

Mensen in beweging zetten. Potentieel ontwikkelen en benutten. Dit staat centraal in onze aanpak.En wij weten hoe dit moet. Pawlik Consultants kan daarbij bogen op meer dan 25 jaar (wetenschappelijke) ervaring. Meer over Pawlik vind je hier.

 
 
 
 
Top