Loopbaancoaching


Loopbaan Navigator

Wat zou een goede volgende stap in mijn loopbaan zijn?
Iedere reis begint met een doel en dat is soms best lastig. Dit geldt soms ook voor het plannen van een carrièrepad. Voor loopbaancoaching maken wij gebruik van onze ‘Loopbaan Navigator’ en daarmee ga je, volgens de regels van het navigeren, opzoek naar:

  • waar sta ik?
  • waar wil ik heen?
  • hoe kom ik daar?

Aan de hand van een aantal korte en inspirerende vragen ontstaan inzichten over wie je bent, wat je drijft en welke metafoor het beste bij je past. Deze vorm van coaching geeft snel en doeltreffend een antwoord op vragen als: “wat wil IK nou echt?”, “Wat zou een volgende stap in mijn loopbaan kunnen zijn?”, “Hoe kom ik daar?”.

 

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.” -Albert Einstein

 

Programma

  • 1 intakegesprek
  • Pawlik persoonlijkheidstest
  • 1 feedbackgesprek over de test
  • 5 coachingsgesprekken

De gesprekken duren ca. 1 1/2 uur en vinden om de 3 weken plaats.

Intake
De keuze van een coach is soms best een lastige stap in een coachtraject. Het slagen van het coachtraject hangt in grote mate af van de klik tussen de coach en cliënt. Daarom is bij Pawlik het eerste coachingsgesprek erg belangrijk en bepaal je pas na afloop van dit gesprek hoe je door wilt gaan.

Wil je meer weten over hoe Pawlik jouw of jouw organisatie kan helpen met loopbaanbegeleiding neem dan contact op met Ed van den Heuvel via evandenheuvel@pawlik.nl of 06-22517092.

 

Ervaring van onze Loopbaancoaching klanten

“Inspirerend en ik heb weer energie!”

e-commerce specialist Ahold


“De Loopbaan Navigator heeft mij weer inzicht gegeven in waar mijn sterke punten liggen en ook mijn valkuilen bloot gelegd. Vooral het identificeren van „mijn” zal mij veel sturing gegeven in de dingen die ik doe en waarom ik ze doen. De begeleiding van Pawlik ervaar ik altijd als zeer prettig en ik adviseer dan ook iedereen om de Loopbaan Navigator een keer te volgen!”

Eigenaar Webdesignbureau

“Het programma van de Loopbaan Navigator is helder. Waar het begint met persoonlijke inzichten eindigt het met concrete en uitvoerbare vervolgstappen om doelstellingen te formuleren, en te bereiken. Je wordt echt geholpen! ”

Zelfstandig ondernemer


Top