Cees Stegenga

Cees ZakelijkZakelijke achtergrond
Na een periode in de gezondheidszorg werkzaam te zijn geweest, startte Cees in 2005 zijn eigen onderneming van waaruit hij mensen middels coachings- en trainingsactiviteiten helpt om hun potentieel beter te benutten. Hij heeft de afgelopen tien jaar veel opdrachten gedaan voor commerciële organisaties maar ook voor de overheid en semi-overheid.

Als coach
De missie van Cees is om mensen te begeleiden die zich willen ontwikkelen om tot bloei te komen in hun werk, maar ook in hun privéleven. Zijn motto: ‘je kunt veel meer dan je denkt’. Door belemmerende patronen en strategieën los te laten en nieuwe te ontwikkelen, benutten mensen hun potentieel optimaal. Daarmee zijn ze van meerwaarde voor zichzelf en hun organisatie. De rol van Cees hierin is die van procesversneller. Hij is een senior coach, psycholoog en trainer. Hij is op veel terreinen inzetbaar maar zijn expertise ligt vooral op het gebied van burn-out, loopbaancoaching en het begeleiden van managers die hun leiderschapskwaliteiten verder willen ontwikkelen.

Relevante opleiding
Naast een universitaire studie psychologie volgde hij onder andere opleidingen op het gebied van haptonomie, NLP (Master & Health), systemisch werk en oplossingsgericht coachen.

Thuis
Cees houdt van het buitenleven en reizen, daarnaast doet hij aan voetbal, hardlopen en mindfulness. Hij rijdt graag in zijn mobiele erfgoed, een 43 jarige klassieke Volvo.

Programma’s
Leiderschap, Team Alignment, Loopbaancoaching, Balans.

“Je kunt veel meer dan je denkt”

Top