Caroline Olde Rikkert

carolineZakelijke achtergrond
De basis voor Caroline’s werkwijze ligt in haar achtergrond als actrice. Na de Toneelschool in Arnhem speelde ze in tal van theater-, film- en televisieproducties. Gaandeweg verlegde ze haar aandacht van het podium en de camera naar het actief begeleiden en coachen van professionals in uiteenlopende beroepen, waarvoor ze een aantal aanvullende studies volgde.

Als coach
Het belangrijkste doel van Caroline is de persoonlijke effectiviteit van mensen te vergroten door ze te laten ontdekken waar hun authenticiteit en kracht ligt. En zich bewust te maken van hun talenten om die op de juiste manier te gebruiken. Zij stimuleert je om anders naar een moeilijke situatie te kijken, zodat deze adequaat opgelost kan worden. Acteren is en blijft een bron van inspiratie, maar ook een buitengewoon effectief instrument in de werkwijze van Caroline.

 

Relevante opleiding

  • De Kracht van het vernieuwende denken, Praktijk voor Communicatie
  • Presentatietraining Kun je jezelf verkopen?, Dale Carnegie Benelux
  • Acteursopleiding Hogeschool voor de Kunsten Arnhem

Thuis
Naast haar passie om mensen te begeleiden in het effectief en mét plezier te communiceren, fotografeert, tekent en speelt Caroline graag op haar saxofoon. Om het contact met haar oorspronkelijke liefde niet te verliezen accepteert zij af en toe nog een rol in series als Flikken Maastricht of Adam & E.V.A.

Programma’s
Leiderschap, Team Alignment, Loopbaancoaching, Balans.

“Be yourself, everyone else is already taken” – Oscar Wilde

Top