Monique Zandbergen

Zakelijke achtergrond
Waarde toevoegen, resultaten bereiken, mensen in hun kracht zetten en de wereld een beetje mooier maken is waar Monique energie van krijgt. Haar ervaring ligt op het snijvlak van Visie/Strategie, Verandermanagement, HR en Coaching, zowel in Corporate ondernemingen als het MKB. Samen met executives maakt zij graag de vertaalslag van strategische vraagstukken naar de implementatie en realisatie van een ‘great place to work’. Monique heeft in de afgelopen 18 jaar als bedrijfskundige diverse senior management functies vervuld. Vanuit een van oorsprong financiële achtergrond heeft zij een brug geslagen naar HR en het ondernemerschap. Tevens is zij commissaris bij een bancaire instelling. Met haar aanstekelijke drive, empathische en pragmatische aanpak weet Monique zaken echt te verbeteren en het verschil te maken.

Als coach
Life is a journey, enjoy the ride. Juist die flow waar hoofd, hart en buikgevoel met elkaar in balans zijn, is waar jouw grootste potentie ligt,  waar je het meest effectief bent en het grootste geluksgevoel ervaart. Vaak laten we ons echter leiden door bewuste en/of onbewuste patronen. Hier inzicht in krijgen, is de eerste stap naar het behouden wat je dient en het transformeren om te groeien. Monique begeleidt je in deze reis, samen kunnen jullie de nieuwe ruimte die dit biedt verkennen en inrichten. Monique heeft een intuïtieve stijl ondersteund door gedegen coaching-technieken, die passen bij jouw specifieke leervraag en wat zich verder aandient. Gezien haar achtergrond in het bedrijfsleven is zij een goede sparring partner op zowel werkinhoudelijk vlak, als op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Relevante opleiding

 • Transformational Presence for Leaders and Coaches,
  Alan Seale – Centre for transformational presence – Boston
 • Opleiding Aurahealing,
  Nederlof Centrum – Amsterdam
 • Diverse opleidingen,
  Phoenix – Utrecht
 • Leadership programma’s
  De Baak – Noordwijk

Thuis
Monique is getrouwd en heeft twee zoons. In haar vrije tijd reist Monique graag de wereld rond, houdt zij van skiën en is zij een fanatiek hardloopster. Dit jaar neemt zij voor de derde keer deel aan de Roparun.

Programma’s
Leiderschap, Loopbaancoaching, Balans.

Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you’ve imagined — Henry David Thoreau

Top