Jasja de Lat

jasjaZakelijke achtergrond
Jasja is een ervaren sales- en strategie consultant en ondernemer. Met een kleine 20 jaar ervaring in de financiële sector, heeft Jasja onder andere gewerkt als sales manager, trainer, leidinggevende en interim consultant. Ook is zij 4 jaar eigenaar geweest van een executive search bureau. Jasja studeerde o.a. Economische wetenschappen, deed NIMA B en is gecertificeerd Lean Six Sigma GreenBelt en Customer Experience Marketeer (Altuition).

Als coach
Als coach wil Jasja je helpen meer inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten, gedrag en diepere motieven. Dit brengt je dichter tot jezelf waardoor je persoonlijk effectiever kan opereren, zowel in communicatie als gedrag. Met haar commerciële achtergrond is zij een goede sparringpartner op het gebied van commerciële vraagstukken en competenties. Zij is van nature nieuwsgierig en geïnteresseerd in mensen en menselijk gedrag. Door de combinatie mensgericht en taakgericht kan ze goed schakelen tussen de “harde en de zachte” kant. Hierbij is zij helder, to the point en soms confronterend.

Relevante opleiding

  • Lean Six Sigma GreenBelt, MKPC
  • Professioneel Coachen I, Coaching Academy International
  • Persoonlijke Kracht, De Baak
  • Diverse trainingen, Anthony Robbins
  • Train the trainer, Edward Jones
  • Diverse trainingen, Joseph McClendon
Thuis
Jasja heeft een dochter en doet aan transformatieve yoga. Daarnaast is zij erg geïnteresseerd in gezondheid en voeding. Ook was ze een fervent bezoeker van Anthony Robbins evenementen, inclusief de “firewalk”. 

Programma’s
Leiderschap, Team Alignment, Loopbaancoaching, Balans.

“your past does not equal your future. What matters is not yesterday but what you do right now” – Anthony Robbins

 

Top